Ook kunt u bij ons terecht voor een uitgebreide keuze aan professioneel geluid en licht apparatuur.

 

 

Wij handelen in de volgende merken:

DJSLEEVE: NIEUW REVOLUTIONAIR CD/DVD OPBERGSYSTEEM VERVANGT HET CD DOOSJE.
GEBROKEN CD DOOSJES / RUIMTEGEBREK IS VERLEDEN TIJD.
De vervanger van het cd doosje is de DJ SLEEVE® cd hoes, een gepatenteerd
opbergsysteem voor geluid/beelddragers, zoals cd's, cd-rom's, foto cd, dvd etc.
Dit revolutionaire opbergsysteem geeft optimale bescherming aan uw
cd/cd-rom/dvd collectie en bespaard ruimte tegelijkertijd !

 


 
 

AKG: Compleet gamma microfoons en koptelefoons. Vooral de condensatormicrofoons zijn standaard in studio werk. Voor ieder instrument heeft AKG een microfoon die ook nog betaalbaar is. De koptelefoons gaan van een eenvoudige dj koptelefoon tot een state of the art studio koptelefoon.


 
 

Alesis: Digitaal, digitaal en nogmaals digitaal. Deze toekomstgerichte fabrikant maakt digitale equalisers, digitale dj effecten, reverb en delay effecten voor pa, studiomonitors, studioversterkers, van dit merk hebben we het laatste nog niet gezien...


 

ASL: Communicatie voor live en studio, via een eenvoudige xlr kabel krijgt U perfecte communicatie. Sinds kort ook draadloos.


 

B & C : Speakers die in de beste luidsprekersystemen gebruikt worden. Perfecte Italiaanse kwaliteit. Intressante site.


 

 

 

Beyerdynamic: Compleet gamma microfoons en koptelefoons. De opus reeks is vrij populair maar eigenlijk verdient dit merk beter. De pro koptelefoons zijn wereld vermaard, de dt reeks is zo oud als de straat maar blijft de beste keuze voor ENG en communicatie.


 

 

 

Belden : Amerikaanse kabel om U tegen te zeggen. Zeer compleet gamma. De audiokabel hebben wij standaard op stock, multikabel is sowieso belden, videokabel,... ook Belden.


 

 

 

Behringer : Het begon met een beperkt gamma pa gear. Na diverse gamma uitbreidingen en een dertigtal prijsverlagingen is Behringer heel sterk op onze markt. Deze prijs/kwaliteit vinden we nergens. Zowel in de pa, de studio en de dj markt staat Behringer sterk. Recentelijk wordt er ook licht verkocht...


 

 

 

Crest: Pro versterkers en veel meer. Crest maakt nu ook full range kasten, passief en actief. Er zijn ook Crest pa tafels, maar die zie je niet zo vaak. De versterkers zijn wereldvermaard. Na de P reeks is er de pro ca reeks, en recentelijk is er de betaalbare cpx reeks. We moeten dit in de gaten houden.


 

 

 

Crown - Amcron : Versterkers om U tegen te zeggen. De lange traditie van de MA versterkers wordt tot op vandaag niet doorbroken. De Ma blijven de beste versterkers. De kleinere reeksen zijn prijs/kwaliteit best te doen.


 

 

 

Dap: Complete catalogus met zowel audio als light. In onze download aerea kunt U de complete catalogus downloaden, of kom er één afhalen in de winkel. Zeer compleet, goeie prijs/kwaliteit verhouding. Onder dap vindt U ook de merken studio due, Griven en Showtec


 

 

 

Das: Speakersystemen van groot tot klein. Van de contractor series voor de pub tot de grote systemen. Op onze vorige opendeurdag kende het grote gepowerde systeem veel bijval. Dit merk zal de grote revelatie zijn voor 2004


 

 

 

Digam : Digitale versterkers, als enige zeer betrouwbaar en powerfull gebleken. We blijven dit merk vernoemen omdat we geloven dat deze Italianen de juiste technologie in huis hebben.


 

Doughty : Statieven en de beste klemmen ter wereld. Deze Engelse Hardwarefabrikant levert de standaard couplers voor sound en light.


 

 

 

Duracell pro: Duracell betterijen, verpakt in pro hoeveelheden,


 

 

 

Ecler : Compleet gamma mixers, concept, mac (klassiek), hak (battle) en de smac reeks. Verder ook compleet gamma geluidsversterkingssystemen.

 

Fal : Italiaans licht, van pars, theaterspots, moving heads tot de meest ingewikkelde buitenprojectoren.

 

Final scratch: Final scratch heeft zich op korte termijn bevestigd als één van de beste soft en hardwarepaketten om via vinyl mp's te sturen. Inmiddels is er de versie 2.0 met een firewire geluidskaart.

 

Fisher : Duitse accu chargers die speciaal gemaakt zijn voor het podiumwerk. Perfecte oplossingen voor wie draadloze microfoons gebruikt.

 

Flitecase parts : Een selectie van flightcaseonderdelen die we vast op stock hebben.

 
 

Gemini : DJ materiaal, compleet gamma. Wij onthouden vooral de mengpanelen, de pu's en de cd players.

 

GLP : Duitse firma bekend van de patend light en andere moving heads.

 

Granith : Topmateriaal voor zowel live als install. Dit Frans merk gebruikt alleen eminence, b&c en eighteen sound, de beste speakers dus. Wij hebben reeds heel wat ervaring hiermee, prima materiaal.

 

HK audio : Duitse producent van geluidsinstallaties. Vooral de compacte gepowerde luidsprekersetjes zijn zeer populair. Het Lucas gamma werd nog verder uitgebreid met een lucas 2000. HK klinkt altijd goed!

 

Harting : Industriële connectors voor zowel klank als licht.

 

Jem : De referentie voor rook en nevelmachines.

 

JBlight: Jb systems light, daar zit ook Geni onder, en een heleboel betaalbaar licht. Rookmachines, pars, lampen, lichteffecten en intelligent licht.

 

JBL : Pro luidsprekers uit de VS. De eon reeks doet het zeer goed.

 

Klark teknik : Super pro randapparatuur.

 

Konig & meyer: Volledig gamma statieven, rackmateriaal. Ook voor muziekanten is er een breed gamma partituurhouders, leeslampen, insstrumentstatieven... Duitse topkwaliteit aan een redelijke prijs, de standaard voor het livewerk.

 

L'acoustics: Producent van serieuze klanksystemen/ Met de Kudo zetten ze een ongelooflijke stap vooruit.

 

Lexicon : Effectapparatuur die op elke technische fiche staat.

 

Light Technology : Belgische topkwaliteit in 'light technology'. Desp4 en de sp12 behoren tot het betere materiaal in de sector.

 

Mackie : De gepowerde systemen van mackie zijn extreem populair. De live tafels zijn kwalitatief zeer goed, en ook digitaal kan mackie een aardig woordje meepraten.

 

Marantz : Professioneel gamma van marantz: cd recorder flaschcardrecorders,...

 

Martin Light : Waarschijnlijk de meest bekende naam als het gaat om intelligent licht. De mac reeks zie je overal. Ook de architectural range doet het zeer goed. Martin f-heeft ondertussen ook Jem overgenomen en startte enkele jaren geleden succesvol met Mach, compleet gamma klank.

 

Master : Spaanse furie in klankmateriaal. Zeer compleet gamma: E&N reeks: kunststofspeakers passief en actief. LN reeks: nieuwe live speakers, dynamic reeks: echtye discotheekbeesten. Verassend goed klinkend.

 

Midas : Top live mixers. Wij voeren eigenlijk alleen de Venice reeks: 'budget' reeks, maar toch kwalitatief aan de top, 3 modellen, niet goedkoop maar de moeite waard.

 

Monacor : Complete catalogus: alarmsystemen, videobewaking, speakers, electronica,... Onder stageline intressant gamma klank en licht.

 

Movitec : Zo goed als einde leven: merkt zal verdwijnen.

 

Neovo : TFT monitors, met een mooie styling en met een 3 jaar garantie.

 

Neumann : Duitse groot membraan microphonen, duur maar gewild.

 

Neutrik : World standard connectors

 

Numark : Dj materiaal. Numark innoveert sterk en zit nu onder de digitale 'alesis' groep. De dxm reeks is digitaal en betaalbaar. Van Numark mogen we nog heel wat verwachten. Zowel in de digitale cd players (met digitale effecten) als inde mengtafels. Met de TTX heeft Numark een waardig alternatief voor de sl1200.

 

PDU : Mini lights in allerlei formaten, andere handige oplossingen voor de dj.

 

Penn : Compleetste gamma flightcase onderdelen.

 

Philips : Electronicagigant. Wij doen alleen de plasma's en de projectoren.

 

Phonic : Budget pa- en versterkingsmateriaal.

 

Pioneer : DJ materiaal van de bovenste plank. Pioneer heeft in een paar jaar tijd een sterke positie opgebouwd binnen de dj markt. Vooral de table top cd players en de mixers zijn standaard geworden.

 

Projecta : Schermen voor priojectie en assortiment audiovisuele meubelen. Doorzichtschermen, ...

 

Prolyte : Nederlandse standaard truss

 

Polytruss : Truss uit tjechië, beste prijs/kwaliteit, vlotte leveringen. Compleet gamma.

 
 

QSC : Amerikaanse versterkers, zeer uitgebreid gamma. Met de lage dollar, zeer concurentieel. QSC exprerimenteert ook met klankkasten die duidelijk geen gewone ontwerpen worden...

 

RCF : Begonnen als speakerfabricant, later werden verscheidene lijnen in luidsprekers en 100v techniek gelanceerd. Zeer betrouwbaar materiaal. De art reeks (kunsttof speakers en gepowerde speakers) bestaat nu al een hele tijd en nog steeds de referentie. RCF werd enige jaren geleden overgenomen door Mackie.

 

Robe show lighting: Nieuw in ons gamma maar echt nodig wegens de moeilijke leverbaarheid van Movitec. Dit is de producent van de movitec producten... in de gaten houden.

 

Rode : Studio en live microfoons 'down under'. Zeer specifieke studiomonitiors, vrij populair.

 

Rodec : Stevige discotafels made in Belgium. Als het ware met de hand gemaakt door Belgische vrouwen. De standaard mixer in België.

 

Samson : Muzikantenmateriaal: combo's, micro's, draadloze micro's,... Vooral de db500 amplified vinden we super, voor een zotte prijs.

 

Sanyo : De video en data projectoren van Sanyo liggen bijzonder goed in de markt.

 

Sennheiser : Duits en degelijk. Sennheiser micro's vindt je ook overal terug, zowel met kabel als draadloos. Buiten de evolution reeks (draadloos) is Sennheiser marktleider in ENG.

 

Shure : Micros, wired en wireless, nog steeds de meest gevraagde podium mike! Wereldstandaard!

 

Sony : Sony is natuurlijk big. Wij onthouden alleen de dj koptelefoons, de md's en nog een paar andere zaken.

 

Soundcraft : Pa mengtafels uit Engeland. Naast Soundcraft werd een 'light' versie gelanceerd: de spirit reeks.

 

Stage line : Stageline maakt budgetvriendelijke dj produkten, versterkers en luidsprekers. Stageline is een deelgamma van monacor.

 

Stanton : Vroeger alleen maar pu-cartridges, maar nu ook een volledig gamma van mixers, pu's en cd players. Met final scratch zit stanton ook op de software markt.

 

Tascam : Tascam zit midden in het digitale gebeuren: cd writers, USB geluidskaarten, digitale mixers,...

 

TC electronics : Deense firma die heel ver staat in de digitale techniek: digitale effecten (populaire mone en dtwo) maar ook sterk bezig is in de digitale recording sfeer.

 

Teac : Hifi, net iets beter dan wat we kennen.

 

Technics : Technics dj, dat zijn de wereld standaard PU, maar we verwachten dit jaar veel van de cd players (taple top).

 

Turbosound : Turbosound maakt zijn markt vooral met de grote live systemen: flashlight, floodlight en highlight. Wij voeren vooral de kleinere systemen zoals de txd: betaalbaar, goed afgewerkt en ze klinken zoals het moet

 

VMB : Zowel hardware als pro audio, maar wij houden het bij het statievengamma van VMB, met de windups als vlaggeschip.

 

V2max : Plasmas en tft's. Jong gamma, dat dit jaar sterk zal worden uitgebreid. Zeer intressante prijzen.

 

Wharfedale : Luidsprekers waarvan wij een beperkt gamma voeren. De force reeks hebben wij al heel veel geplaatst en met succes. Ondertussen zijn de gamma's uitgebreid met zeer intressante luidsprekersystemen. Prijs/kwaliteit is zeer goed.

 

XTA : Digitale signalprocessors, meest gebruikt als speaker management processor.

 

Yamaha : Dit merk blijft onmisbaar. Digitaal zit yamaha zeer ver, maar ook de klassieke producten zoals mengtafels versterkers en luidsprekers doen het goed. Ook de effectapparatur blijft 'in the running'.